Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over SEO landingspagina’s.

Hoe ziet een SEO landingspagina eruit?

Iedere landingspagina die wij opleveren bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Title
  • Meta description
  • H1 title
  • H2 title
  • Alinea 1
  • H1 title
  • H2 title
  • Alinea 2

Hoe bepaal ik de voor mij relevante zoekwoorden?

Je kunt op diverse manieren bepalen welke zoektermen relevant voor jou zijn. Een veel gebruikte benadering is te redeneren vanuit jouw merk, product of dienst. Wat zijn woorden die je hiermee associeert (of wilt associëren)? Het loont om hier met meerdere mensen goed over na te denken. Een andere manier is om te redeneren vanuit de markt. Wat zijn de behoeften van jouw doelgroep en waar zoeken zij op? Je kunt hiervoor gebruik maken van diverse hulpmiddelen. Deze vergroten onder andere jouw inzicht in het algemene zoekgedrag en hoe vaak er op bepaalde zoekwoorden gezocht wordt. Er zijn zowel gratis als betaalde diensten waarmee je deze informatie kunt achterhalen. Een belangrijke is de Google Adwords Keyword Tool. Besteed je het zoekwoordenonderzoek liever uit? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is de levertijd van een pakket SEO landingspagina’s?

De gemiddelde levertijd van SEO landingspagina’s hangt samen met de hoeveelheid af te nemen pagina’s. Over het algemeen geldt de volgende richttermijn:
5 SEO landingspagina’s = gemiddeld 2 werkdagen
10 SEO landingspagina’s = gemiddeld 3 werkdagen
15 SEO landingspagina’s = gemiddeld 4 werkdagen
20 SEO landingspagina’s = gemiddeld 5 werkdagen
Na plaatsing van de order, ontvang je een bevestigingsmail met de definitieve aanlevertermijn en factuur.

Wat is de prijs van een SEO landingspagina?

Bekijk hier de prijzen voor het laten schrijven van SEO landingspagina’s.

Mijn landingspagina pakket staat er niet bij?

Vijf landingspagina’s is het minimum af te nemen aantal landingspagina’s. Heb je een ander aantal landingspagina’s nodig dan is af te nemen via deze pakketten, neem dan contact met ons op.

Hoe krijg ik de SEO landingspagina’s aangeleverd?

De SEO landingspagina’s ontvang je standaard per e-mail bij het door jou opgegeven emailadres. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs de SEO landingspagina’s in te laten voeren in een CMS naar keuze. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op.

Ik heb een andere SEO vraag?

Heb je SEO gerelateerde vragen die niet op deze pagina zijn te vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Mijn site bevat meerdere SEO landingspagina’s, maar wordt nog steeds slecht gevonden?

SEO landingspagina’s zijn een belangrijk onderdeel van SEO activiteiten (alles wat we verstaan onder zoekmachine optimalisatie) maar zijn zeker niet de enige succesfactor van goede zoekmachine optimalisatie. Naast het toevoegen van SEO landingspagina’s aan jouw website, is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat er linkjes naar jouw site verwijzen (externe links) en dat de site zelf zoveel mogelijk is geoptimaliseerd. Lees hier meer over algemene SEO activiteiten.